ჩვენი 2,000,000+ აუდიტორია მოუთმენლად ელის გაიცნოს & იყიდოს თქვენი ნაწარმი!

KAR.GE

„მჭამელი“ სტუმარი

„მჭამელი“ სტუმარი

გურულს სტუმრები ესტუმრნენ. გაიშლება სუფრა და მიდის გაგანია ქეიფი. ერთმა სტუმარმა გადაჭამა რაც კი რამ მის წინ მაგიდაზე იყო. მერე გადაწვდა მარჯვნივ, მარცხნივ. რასაც ჰქვია გადაპარსა ყველაფერ. გურული უყურებს, უყურებს, ბოლოს ვერ მოითმინა და ეუბნება: – შენ ძამა ამაღამ მაცივარში თუ არ დაგაწვინე გაგიფუჭდება მაი საჭმელი მუცელში … 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂   ** სურათზე პერსონაჟის ავტორია ზალიკო …

განაგრძე კითხვა »

როგორ ჩავატაროთ სკის საგაზაფხულო შემოწმება?

როგორ ჩავატაროთ სკის საგაზაფხულო შემოწმება

გაზაფხულზე სკის დათვალიერება აუცილებელია. ამ ვიდეოში მეფუტკრე გია რომანაძე გაწვდით რჩევებს თუ როგორ უნდა მოიქცეთ სკის თავის ახდამდე და ახდის შემდეგ, როგორ გააკეთოთ სკის საგაზაფხულო შემოწმება. გადასარევი რჩევებია ამ 2 წუთიან ვიდეოში. ოღონდ გაითვალისწინეთ, რომ ამ შემოწმებას და თითოეული რჩევის განხორციელებას თავისი დრო, ადგილი და გარემოება აქვთ. 4 მთავარი რჩევა: 1. შევწამლოთ ვაროას ტკიპაზე; 2. შევამოწმოთ დედა ფუტკარის მდგომარეობს სკაში; …

განაგრძე კითხვა »

მიხომ დაილოცა

მიხომ დაილოცა

მიხო ქორწილში დაპატიჟეს. შუა გაქანებული ქეიფია. მიხოს უშველებელი ყანწი გადასცეს და თხოვეს სიძე-პატარძალი დაგვლოცეო. იმანაც ორივე ხელით აიღო ყანწი და დაილოცა: – თქვენი მტრის დედაცო… – მიხო, ეგრე ხომ გამრავლდებიან ჩვენი მტრებიო?! – მაშინ თქვენი დედაც … გამრავლდით და იხარეთო!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂   ** სურათზე პერსონაჟის ავტორია ზალიკო სულაკაური: http://zaliko.com/

განაგრძე კითხვა »

როგორ უნდა გასხლათ თხილის ბუჩქი სწორად?

როგორ უნდა გასხლათ თხილის ბუჩქი სწორად

როგორ უნდა გასხლათ თხილის ბუჩქი? თხილის სწორად გასხვლა მისი უკეთ ფორმირებისა და სეზონზე უხვი და ხარისხიანი მოსავლის მიღების წინაპირობაა. ქვემოთ მოცემულ ვიდეოში იხილავთ თუ როგორ უნდა გაისხლას თხილის ბუჩქი სწორად. მე დიდი ყურადღებით ვუყურე ვიდეოს [თან რამოდენიმეჯერ] და აქვე გამოვიტან მხოლოდ 3 პრაქტიკულ რჩევას. დანარჩენები ვიდეოში ნახეთ, სათაც თითოეული ნათქვამი სიტყვა ნამდვილი განძია: თხილის გასხვლა გვიან შემოდგომას ან ადრე გაზაფხულზე …

განაგრძე კითხვა »

პროდუქტის ბრმა დეგუსტაციები გვინდა დავიწყოთ KAR.GE-ზე

დეგუსტაცია

2006 წლიდან 2012 წლამდე, მაშინ როცა ქართულ უნივესიტეტებში აქტიურად ვმოღვაწეობდი, მარკეტინგის ყველა ჯგუფთან სასწავლო პროგრამის ფარგლებში პროდუქტების დეგუსტრაციებს ვატარებდი. ეს ყოველთვის იყო ბრმა დეგუსტაცია, სადაც კურსის მონაწილეები გასინჯავდნენ პროდუქტს და აფასებდნენ მას კრიტერიუმებით. მიზანი იყო: 1) სასწავლო პროგრამის ფარგლებში სახალისო აქტივობის ჩატარება, 2) რეალურად გაგება იმისა 4-5 ბრენდ შორის რომელი გამოირჩეოდა სხვადასხვა კრიტერიუმით, 3) კვლევის ჩატარება [დეგუსტრაცია ერთგვარი კვლევაა]. ცხადია …

განაგრძე კითხვა »

შარვალ-კოსტუმიანი გურული

შარვალ-კოსტუმიანი გურული

გურული მოკვდება და აჭარაში დაასაფლავებენ.   რამოდენიმე დღეში ეს კაცი ნათესავს დაესიზმრება და ეუბნება: -სასწრაფოდ გადამასვენეთ გურიაში. აღარ შემიძლია მეტი. აქანე ყველა პროსტინაში გახოვილი წევს ტიტვლად და მაღაზიაში ყველა მე მაგზავნის, შარვალ-კოსტუმში შენ ხარო … 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂   ** სურათზე პერსონაჟის ავტორია ზალიკო სულაკაური: http://zaliko.com/

განაგრძე კითხვა »

15 ცოცხალი მიზეზი, თუ რატომ კეთდება KAR.GE კატალოგი სწორედ ეხლა

KAR.GE კატალოგი

რატომ ვქმნით KAR.GE კატალოგს სწორედ ეხლა? იმიტომ რომ გუშინ მობილურზე მიკავშირდება ერთი გადასარევი მოქალაქე, რომელმაც kar.ge-ზე ნახა ქართული LED ნათურის შესახებ ინფორმაცია და აინტერესებდა სად ეყიდა იგი. ცხადია კომპანიის საფირმო ობიექტის ინფორმაცია მივაწოდე. კაცი კმაყოფილი დარჩა; იმიტომ რომ 5 დღის წინ მობილურზე მიკავშირდება სავაჭრო მარკეტის მეპატრონე, რომელსაც აინტერესებს ქართული ფქვილის მწარმოებლების კონტატები, რომ დაუკავშირდეს და თავის მაღაზიაში შეიტანოს. სამწუხაროდ ვერაფრით …

განაგრძე კითხვა »

კილოგრამიანი კვერცხი

კილოგრამიანი კვერცხი

საქათმეში დედალმა კილოგრამიანი კვერცხი დადო. შეიყარა ქვეყანა, მოვიდნენ ტელევიზიები. კორესპონდენტი ეკითხება დედალს: – როგორ მოახერხე ამხელა კვერცხის დადება? – საიდუმლოა. – მომავალში რა გეგმები გაქვს? – ვაპირებ ორ კილოგრამიანი კვერცხის დადებას. შორიახლო მამალი ბოლთას სცემს. ეტყობა ნერვიულობს. ბოლოს მამალსაც დაუძახეს ინტერვიუს ჩასაწერად, ეკითხებიან: – როგორ მოახერხე, რომ შენმა დედალმა ამხელა კვერცხი დადო? – საიდუმლოა. – რას აპირებ მომავალში? – სირაქლემას …

განაგრძე კითხვა »