ნახევარფაბრიკატის საგემოვნო თვისებები შეუცვლელად ნარჩუნდება თუ იგი წესების დაცვითაა გაყინული. გატარებული ხორცი ბუნებრივ მდგომარეობაში კი 2 საათში სრულად კარგავს თავის თვისებებს, უფრო მეტიც, ის აღარ არის საკვებად ვარგისი. ამიტომ აუცილებელია ხორცი სწრაფად გაიყინოს, რათა სრულად შეინარჩუნოს თავისი საგემოვნო თვისებები. მომზადებისას კი გალღობისთანავე უნდა მოამზადო. ** ქართული წარმოების ნახევარფაბრიკატების მხარდაჭერის კამპანია მომზადდა kar.ge-ს მიერ ნახევარფაბრიკატების მწარმოებელ კომპანია “svepi” -სთან თანამშრომლობით. svepi …
განაგრძე კითხვა »
KAR.GE