საქართველოში მე არ ვიცი არცერთი რესტორანი ან კაფე, რომელსაც ამ კუთხით გაეკეთებინოს სერიოზული კამპანია, არადა ამაში ნამდვილად ვხედავ პოტენციალს. რატომ? დააგუგლეთ Farm-To-Table და მიხვდებით. რესტორნისათვის, კაფესთვის Farm-To-Table კამპანიის მთავარი იდეა იმაშია რომ თავის კლიენტურას [ან მოიზიდოს ახალი კლიენტურა] შესთავაზოს საქართველოს სხვადასხვა ფერმაში მოწეული სასოფლო-სამეურნეო პროდუქცია სპეციალური ინიციატივის ფარგლებში. წარმოიდგინეთ აშიშხინებული მწვადი, რომელიც რესტორანში თქვენს სუფრაზე მოაბრძანეს. დაგაინტერესებდათ მისი წარმომავლობა? დაგაინტერესებდათ …
განაგრძე კითხვა »
KAR.GE