სამზარეულო, ანუ „კუჭი“-ს ფაქტორი ტურისტის მოზიდვაში რა როლსაც თამაშობს მშვენივრად იცით თქვენც. მსოფლიოში ცნობილი საიტები კი, რომლებიც ტურისტს ინფორმაციას აძლევენ დღეს კიდევ უფრო კრიტიკულ როლს თამაშობენ. ამ თვალსაზრისით FOODREPUBLIC-ში გამოქვეყნებული სტატია მნიშვნელოვნია. 2.5 თვის დაძველებისაა, მაგრამ მაინც სასიამოვნოა : ) ასეთ რამეს რომ იგებ …
რომელი 16 მნიშვნელოვანი ბრენდი/სახელი უნდა იცოდეთ ნატურალური ღვინის ინდუსტრიაში?
ორიგინალი სტატია შეგიძლიათ აქ წაიკითხოთ. არ ვიცი ავტორი რას ფიქრობდა ადამიანების გვერდით ქვეყანა რომ დააყენა [ან პირიქით], ცუდს კი არაფერს წერს: კი მართალია, რომ ღვინის აკვანი აზერბაიჯანია [რაიო?], მაგრამ საქართველოს სავარაუდოდ ყველაზე გრძელი და უწყვეტი ისტორია აქვს ღვინის დამზადების ნაწილშიო.
ხედავთ რა “გვაკადრა”?