ჩვენი 2,000,000+ აუდიტორია მოუთმენლად ელის გაიცნოს & იყიდოს თქვენი ნაწარმი!
საგემოვნო თვისებები

#7 როგორ შეინარჩუნო ნახევარფაბრიკატის საგემოვნო თვისებები?

ნახევარფაბრიკატის საგემოვნო თვისებები შეუცვლელად ნარჩუნდება თუ იგი წესების დაცვითაა გაყინული. გატარებული ხორცი ბუნებრივ მდგომარეობაში კი 2 საათში სრულად კარგავს თავის თვისებებს, უფრო მეტიც, ის აღარ არის საკვებად ვარგისი.

ამიტომ აუცილებელია ხორცი სწრაფად გაიყინოს, რათა სრულად შეინარჩუნოს თავისი საგემოვნო თვისებები. მომზადებისას კი გალღობისთანავე უნდა მოამზადო.

 

** ქართული წარმოების ნახევარფაბრიკატების მხარდაჭერის კამპანია მომზადდა kar.ge-ს მიერ ნახევარფაბრიკატების მწარმოებელ კომპანია “svepi” -სთან თანამშრომლობით. svepi – ბათუმში მოქმედი საწარმოა, რომელიც ნატურალურ ნედლეულზე დამზადებულ ნახევარფაბრიკატებს აწარმოებს და აჭარის რეგიონში უკეთებს რეალიზაციას.