მოძრაობა KAR.GE გირჩევთ: იყიდეთ მხოლოდ საქართველოში წარმოებული ხარისხიანი ნაწარმი! ყიდულობ ქართულს? გადახდილი ფულით ხელფასს უხდი საქართველოს მოქალაქეს, ავითარებ ქართულ ბიზნესს და აძლიერებ საქართველოს!
Breaking News
მთავარი > გურული ხილის ოტკა

გურული ხილის ოტკა

ანასეული, ოზურგეთი, საქართველო
+995 599 01 50 40
info@anaseuli.ge
http://anaseuli.ge
FB / ანასეული ოტკა

შეკვეთა შეგიძლიათ აქვე. დააწკაპუნეთ ...

შეკვეთა შეგიძლიათ აქვე. დააწკაპუნეთ ...

სახელი & გვარი & ორგანიზაცია

ელ. ფოსტა

მობილური

გთხოვთ აღწერეთ რისი შეკვეთა გნებავთ, რამდენის და როდისთვის?

დიდი მადლობა შეკვეთის ფორმით სარგებლობისათვის.

2015 წელს დაფუძნებული შპს ანასეულის კომბინატის მთავარი მიზანი გურული ხილის დისტილატის შექმნა და დისტილირების პროცესის საუკუნოვანი ქართული ტრადიციის აღორძინებაა. კომპანია გურიაში, სოფელ ანასეულში მდებარე ტექნიკის ბოლო სიტყვაზე აღჭურვილ საწარმოში აწარმოებს უმაღლესი ხარისხის ქართულ ეკოლოგიურად სუფთა ბიო პროდუქტს ბრენდული დასახელებით – “ოტკა”. ასორტიმენტშია ჭაჭას და გურული ხილის დისტილატის 7 სახეობა: ვაშლის, ატმის, მსხლის, ხურმის, ქლიავის, ტყემლის და ხილის.

გურიის რეგიონის ულამაზეს სოფელ ანასეულში გახსნისთანავე პს ანასეულის კომბინატმა დაიწყო გამორჩეული და სასიამოვნო ბიო პროდუქტის – გურული ხილის დისტილატის წარმოება. შედეგად იქმნება საუკეთესო ხარისხის ქართული ეკოლოგიურად სუფთა ბიო პროდუქტი ე.წ ხილის არაყი – “ოტკა”. “ოტკა” შესანიშნავია როგორც დამოუკიდებელი სასმელი და შეუცვლელია კოქტეილების შემადგენლობაში. რეკომენდებულია მიირთვათ ოდნავ გაგრილებული.

საწარმო აღჭურვილია იტალიური კომპანია Cadalpe-ს მიერ წარმოებული სპილენძისგან დამზადებული დისტილირების უმაღლესი ხარისხის დანადგარებით. წარმოების უმაღლესი ხარისხი სწორედ ამ დანადგარებისა და ხარისხის ყოველ ეტაპზე კონტროლის მიზნით ადგილზე არსებული ლაბორატორიის შეწყვილების შედეგია. სუფთა, ახლად მოკრეფილი ხილის შემოწმებიდან დაწყებული, წყაროს წყლის ხარისხის მონიტორინგით და წარმოების ყოველი ეტაპის კონტროლის ჩათვლით მიიღწევა ხარისხის სტანდარტთან აბსოლუტური შესაბამისობა.

გურული ხილის ქართული ტრადიციული დისტილატის ასორტიმენტშია:

ჩხავერი

დისტილირებულია ყურძნის ჭაჭისგან უძველესო ოჯახური რეცეპტის მიხედვით, რომელიც დაცულია ქართულ ოჯახებში და თაობიდან თაობას საუკუნეების მანძილზე გადაეცემოდა. დისტილატი მუხის კასრში ძველდება 1 წელზე მეტი ხნის განმავლობაში, რის გამოც იძენს ოქროსფერ შეფერილობას, ქიშმიშის მკვეთრად გამოხატული არომატების მსუბუქ პიკანტურ ბუკეტს და მუხის არომატიან სრულ ჰარმონიულ გემოს.

ვაშლი

ვაშლის ქართული ტრადიციული დისტილატის საწარმოებლად გამოიყენება გურიის (დასავლეთ საქართველო) ეკოლოგიურად სუფთა რიონის ბაღებში მოყვანილი ვაშლი. სასმელი გამოირჩევა ვაშლის და ხილის სპეციფიკური არომატით. გემო ჰარმონიული და კარგად დაბალანსებულია. რეკომენდებულია 20 გრადუსზე ნაკლები ტემპერატურის სასმელის სუფთა ფორმით მირთმევა.

ატამი

ატმის ქართული ტრადიციული დისტილატის საწარმოებლად გამოიყენება გურიის (დასავლეთ საქართველო) ეკოლოგიურად სუფთა რიონის ბაღებში მოყვანილი ატამი. სასმელი გამოირჩევა ატმის, კარამელის და თხილის სპეციფიკური არომატებით. გემო ჰარმონიული და კარგად დაბალანსებულია. რეკომენდებულია 20 გრადუსზე ნაკლები ტემპერატურის სასმელის სუფთა ფორმით მირთმევა.

მსხალი

მსხლის ქართული ტრადიციული დისტილატის საწარმოებლად გამოიყენება გურიის (დასავლეთ საქართველო) ეკოლოგიურად სუფთა რიონის ბაღებში მოყვანილი მსხალი. სასმელი გამოირჩევა მსხლის და თაფლის არომატებით. გემო ჰარმონიული და კარგად დაბალანსებულია. რეკომენდებულია 20 გრადუსზე ნაკლები ტემპერატურის სასმელის სუფთა ფორმით მირთმევა.

ხურმა

ხურმის ქართული ტრადიციული დისტილატის საწარმოებლად გამოიყენება გურიის (დასავლეთ საქართველო) ეკოლოგიურად სუფთა რიონის ბაღებში მოყვანილი ხურმა. სასმელი გამოირჩევა მსუბუქი ქარვისფერი შეფერილობით და ხურმის არომატებით. გემო ჰარმონიული და კარგად დაბალანსებულია კასრის ტონიდან გამომდინარეც. რეკომენდებულია 20 გრადუსზე ნაკლები ტემპერატურის სასმელის სუფთა ფორმით მირთმევა.

ქლიავი

ქლიავის ქართული ტრადიციული დისტილატის საწარმოებლად გამოიყენება გურიის (დასავლეთ საქართველო) ეკოლოგიურად სუფთა რიონის ბაღებში მოყვანილი ქლიავი. სასმელი გამოირჩევა შავი ქლიავის, თხილის და თაფლის არომატებით. გემო ჰარმონიული და კარგად დაბალანსებულია კასრის ტონიდან გამომდინარეც. რეკომენდებულია 20 გრადუსზე ნაკლები ტემპერატურის სასმელის სუფთა ფორმით მირთმევა.

ტყემალი

ტყემლის ქართული ტრადიციული დისტილატის საწარმოებლად გამოიყენება გურიის (დასავლეთ საქართველო) ეკოლოგიურად სუფთა რიონის ბაღებში მოყვანილი ტყემალი. სასმელი გამოირჩევა ტყემლის სპეციფიკური არომატებით. გემო ჰარმონიული და კარგად დაბალანსებულია. რეკომენდებულია 20 გრადუსზე ნაკლები ტემპერატურის სასმელის სუფთა ფორმით მირთმევა.

ციტრუსი

ციტრუსის ქართული ტრადიციული დისტილატის საწარმოებლად გამოიყენება გურიის (დასავლეთ საქართველო) ეკოლოგიურად სუფთა რიონის ბაღებში მოყვანილი ციტრუსი. სასმელი გამოირჩევა ციტრუსის, ციტრონის, მარმელადის და ფორთოხლის კანის არომატებით. გემო ჰარმონიული და კარგად დაბალანსებულია. რეკომენდებულია 20 გრადუსზე ნაკლები ტემპერატურის სასმელის სუფთა ფორმით მირთმევა.

ხილი

ხილის ქართული ტრადიციული დისტილატის საწარმოებლად გამოიყენება გურიის (დასავლეთ საქართველო) ეკოლოგიურად სუფთა რიონის ბაღებში მოყვანილი ხილი. სასმელი გამოირჩევა ხილის სპეციფიკური არომატებით. გემო ჰარმონიული და კარგად დაბალანსებულია. რეკომენდებულია 20 გრადუსზე ნაკლები ტემპერატურის სასმელის სუფთა ფორმით მირთმევა.